När det inte blir som man tänkt sig


Ja det var såhär jag tänkt min morgon men nu tror ni väl jag fått en knäpp o skippade Melodikrysset och  hamnade på gymmet istället?! Nej då melodikrysset går ju att göra i efterhand och jag är fast besluten om att det måste gå att forma till kroppen, så är det bara! Idag hade jag tur som fick experthjälp nu är det bara att gilla läget och köra på!!! Jag SKA kunna få fettet fastare!!!



Kommentarer
Postat av: Helen

Hej! Kom in på din blogg av en slump, kunde inte sluta läsa så nu har jag läst ifatt allt. Så otroligt duktig och målmedveten du är!! Du har inspirerat mej något enormt så idag var det jag som skrev in mej online... Har ca 25 kg övervikt så det är en lång väg att vandra... Men få ta några kilo i taget och ha små delmål.
Tack för en inspirerande blogg!
Helen

Svar: Hejsan Helen! Vad roligt att du hittat till min blogg 😄 välkommen hit! Oj vad roligt att du skrivit in dig! Du har en superrolig resa framgör dig! Jag är ju i princip klar och funderar på vad man dka göra nu ha ha! Stort lycka till med din viktresa! Detta är bland det roligaste jag gjort! Hejja dig 😄
Jessica Andersson

2014-04-12 @ 16:08:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0